Ruilen en Retour.

Het kan voorkomen dat een artikel niet aan je verwachtingen voldoet of dat de maat niet goed is. Je hebt dan het recht om binnen 14 dagen na aflevering het artikel te retourneren of te ruilen.

De retourzending voldoet indien mogelijk aan de volgende punten
 
  • Ingevulde retourbon (die zit bij je bestelling) moet bijgesloten worden.
  • De artikelen moeten nog in de originele verpakking zitten. In het geval van schoenen betekent dit dat ze nog in de originele doos zitten.
  • Alle prijs- en infokaartjes moeten nog aan het artikel bevestigd zijn.

Wil je het artikel ruilen voor een ander artikel of een andere maat? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

De directe kosten voor een retourzending komen voor je eigen rekening, in het geval van een omruiling nemen wij de kosten voor het nogmaals verzenden voor onze rekening. 

Na afloop van de termijn is de koop definitief en blijf je eigenaar van de aankoop. Bij eventuele fouten van het product kunt U contact opnemen met klantenservice@clubbnext.nl. Onze gehanteerde garantie termijn is 6 maanden.

Stuur het artikel incl. alle toebehoren, binnen 14 dagen terug, indien mogelijk met originele factuur en retourbon, goed verpakt naar:

Clubb Next
t.a.v. retouren webshop
Dorpsstraat 17
8071 BW Nunspeet

Je kan natuurlijk ook bij onze winkel ruilen in Nunspeet. Neem wel het ingevulde retourformulier mee. De openingstijden en het adres vind je hier.